Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit I love groente:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Smaakbijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept van Lekker Happen: