Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmelk, augurk, azijn, bieslook, biet, bouillon, citroen, citroensap, dille, dragon, fazant, knoflook, olijfolie, peper, specerijen, tijm, ui, witte wijn, zeezout, zout, zuivel, zuurkool |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: