Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gegrilde oesters met selderij
- Ingrediënten:
- appel, boter, champignons, oesters, room, selderij, selderijblad en spek
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, bouillon, champignon, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit delicious. magazine - 2014-03:
Recept uit delicious. magazine - 2014-03:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-03:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Soepen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Lunch / buffet uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food: