Recept uit De pastabijbel:
Garganelli met asperges en room
- Ingrediënten:
- boter, garganelli, kruiden, jonge asperges, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, witte wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groene kruiden, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, peterselie, sjalot, slagroom, specerijen, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit Lekkere recepten van het land:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: