Recept uit Het krokettenboek:
Gierstkroketten met verse kruiden - Ons kookboek, 1999
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, ei, eiwit, gierst, kervel, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, water en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, eidooier, frituurolie, gehakt, gelatine, kip, knoflook, melk, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, suiker, ui, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Recept van Talk Nomz To Me:
Bijgerecht uit Kooktechnieken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Goed zoet:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: