Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Gefrituurde courgettebloemen gevuld met mozzarella & ansjovis
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, bloem, citroen, courgettebloemen, ei, koolzuurhoudend water, mozzarella, salie en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, ansjovis, ansjovisfilet, asperge, bakpoeder, balsamicoazijn, boter, courgettebloemen, droge witte wijn, ei, kaneelstokje, olijfolie, poedersuiker, salie, slagroom, suiker, varkensfilet, vruchtensap, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Diner / nagerecht uit Appels en peren:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept van Etenenzo:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish: