Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Ui 'in the hole' uit de oven
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bloem, ei, engelse mosterd, groentebouillon, halfvolle melk, laurier, olijfolie, rode ui, tijm en worcestersaus
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2: