Recept uit Koken voor elke dag:
Rosbief op de wijze van Bordeaux
- Ingrediënten:
- bloem, bordeaux, bouillon, champignons, laurier, peper, room, rosbief, tomatenpuree, vetstof en zout
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, boter, bouillon, fond, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rundvlees, spek, stoofvocht, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, vlees, volle jonge rode wijn, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: