Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Gebraden fazant met pancetta
- Ingrediënten:
- boter, fazant, groentebouillon, knoflook, laurier, pancetta, salie en vin santo
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- wild / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, fond, knoflook, kruidnagel, laurierblad, maïzena, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Home made:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Koude keuken:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: