Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente
- Ingrediënten:
- aardappel, jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, fond, kalfsbotten, knoflook, komijn, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gemüse! :
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: