45 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: broccolicashewnoteneigemberkipfiletkippenbouillonkorianderkratiemlente-uilichte sojasausmaïzenanam plaoliepeperrode paprikasesamoliesojasaussuikertaugéthaise vissausvissauswitte peperwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Ossenhaas in oestersaus

Ingrediënten:
bieflap, bosui, cashewnoten, gemberwortel, knoflook, maïzena, medium dry sherry, oestersaus, olie, ossenhaas, rijstwijn, sesamolie en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Inktvis met paksoi

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, gemberwortel, inktvis, kippenbouillon, knoflook, lente ui, oestersaus, paksoi, rode chilipeper, thaise vissaus, witte peper en zonnebloemolie

Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Bijgerecht uit Mavis kookt:

Paksoi met Chinese paddestoelen

Ingrediënten:
gedroogde chinese paddestoelen, gemberwortel, knoflook, muizenoortjes, oestersaus, paksoi, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
groente
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Tjap-tjoy met eendeborst en gember

Ingrediënten:
donkere sojasaus, eendenborst, ei, gemberwortel, knoflook, lente ui, lichte sojasaus, oestersaus, rijstwijn, taugé, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Kip Cashew gefrituurd in de wok

Ingrediënten:
bosuitjes, cashewnoten, suiker, gedroogde chilipepers, ketjap manis, kippendijfilet, knoflook, oestersaus, sojasaus, tempurabloem, sesamolie, ui, witte peper, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Zwemkrab met zoete zwarte-pepersaus, okra en met kaneel ingemaakte komkommer

Ingrediënten:
anijssterren, banaansjalot, boter, donkere sojasaus, fijne kristalsuiker, gedroogde garnalen, gerookte pancetta, grof zeezout, kaneelstokjes, kerrieblaadjes, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, maïzena, mirin, oestersaus, okra, rijstazijn, rode chilipeper, sake, witte misopasta, zonnebloemolie, zwarte peper, zwarte peperkorrels en zwemkrabben

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...