Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, courgette, ei, gehakt, kaas, knoflook, meel, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, spinazie, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Italië:
Recept van Food & Friends:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Violet kookt:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: