Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Pompoenvelouté geparfumeerd met vanille en gepocheerde ravioli
- Ingrediënten:
- eigeel, fleur de sel, foie gras, boter, halfvolle melk, kervel, kippenbouillon, pompoen, sjalotten, slagroom, vanillestokje en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, agar-agar, ansjovis, asperge, bloem, bloemkool, boter, bouillon, citroensap, eidooier, eiwit, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, preiwit, room, tijm, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Lekker Happen: