Recept uit Smaak van china:
Jing shao doufu - Tofu met bruine saus
- Ingrediënten:
- arachideolie, chili-bonensaus, donkere sojasaus, gele bonensaus, gember, knoflook, sesamolie, suiker en verse tofu
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soja
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, ketjap benteng manis, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, neutrale olie, olie, peper, peultjes, pindakaas, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, stevige tofu, taugé, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit De Urban Cook:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten: