102 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloemboterbouilloneigroentekaneelknoflookkruidenlauriermelkolieolijfoliepaneermeelpeterseliespecerijensuikertijmtomatenpureevetwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Varkensvleespasta - rillettes

Ingrediënten:
cayennepeper, fijn zeezout, gember, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, quatre épices, sjalot, varkensvet, verse tijm, varkensbuik, water en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Reebout met rode-bessensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, cognac, hertenvlees, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, pittige rode wijn, reebout, rode-bessengelei, sjalot, verse tijm, water, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Skirlie

Ingrediënten:
bruin brood, ei, fijne havervlokken, gehakt, margarine, melk, nootmuskaat, peper, ui, water en zout

Keuken:
Schots
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Recept uit Rijksmuseum kookboek:

Hachee met spruitjes

Ingrediënten:
bloem, buikspek, gele ui, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, riblappen, rodewijnazijn, roomboter, spruit, water, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Flammkuchen

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, crème fraîche, ei, gerookt boerenspek, kwark, nootmuskaat, olie, peper, water en witte ui

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Flammkuchen met radijs & rucola

Ingrediënten:
bronwater, nootmuskaat, peper, radijsjes, rode ui, rucola, sesamzaad, volle franse kwark, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Lunch / snack of tussendoortje uit Vegan Genial:

Zwiebelkuchen / Uientaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, karwijzaad, majoraan, margarine, nootmuskaat, peper, plantaardige room, prei, rijstmeel, rode ui, water, witte ui, zetmeel, zijdetofu en zout

Soort:
vegan / hartige taart
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Cousa bi gebna

Ingrediënten:
belegen kaas, courgette, ei, nootmuskaat, olie, peper, ui, water en zout

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Quiche aux épinards - Spinaziequiche

Ingrediënten:
boter, diepvriesspinazie, ei, gruyère, lente-ui, nootmuskaat, peper, sjalot, slagroom, spinazie, taartbodem, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch / boter en olie
Haal meer recepten op...