Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Gepocheerde eieren in roomsaus
- Ingrediënten:
- ei, franse dragonmosterd, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, voorgerecht en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / boter en olie / meel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bloem, boter, eiwit, frituurolie, gehakt, half-om-halfgehakt, kaneel, knoflook, melk, mosterd, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, rundergehakt, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Recept van I love food & wine:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: