Recept uit De pastabijbel:
Elicoidali met kaas en room
- Ingrediënten:
- boter, eierdooier, elicoidali, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gruyère, kaas, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, panna da cucina, peper, ricotta, slagroom, specerijen, spinazie, ui, vlees, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: