Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Boulette voor T'fin pkaila
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, brood, cayennepeper, ei, foelie, harissa, kaneel, nootmuskaat, peper, rundergehakt en zout
- Keuken:
- Tunesisch / Sefardisch / Joods / Algerijns
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, cayennepeper, ei, kaneel, knoflook, komijn, koriander, kruiden, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, specerijen, suiker, ui, vet, vlees, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Oh my foodness:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept uit Brindisa:
Recept uit Keukenlab:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: