Snack of tussendoortje uit Arabia:
Sfouf met cacao en nootmuskaat
- Ingrediënten:
- amandel, bloem, cacaopoeder, kaneel, nootmuskaat, poedersuiker, sesamzaad, smen, venkelzaad en zonnebloemolie
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- zoete hapjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rundergehakt, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Arabia:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit De banketbakker:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Wereldbroodjes:
Recept uit De banketbakker:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Kook met Jamie:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit 1080 recepten: