Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Gefrituurde pijlinktvis knoflookmayonaise met gerookte pimenton
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, harina de trigo, knoflook, mayonaise, olijfolie en pijlinktvis
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, boter, bouillon, briochebroodjes, ei, gerookt paprikapoeder, hollandse garnalen, kippenbouillon, knoflook, olie, panko, paprikapoeder, peper, pijlinktvis, rode ui, ui, vis, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Francesca Kookt!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito: