Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, frituurolie, gehakt, gerookt paprikapoeder, gist, griekse yoghurt, kaas, kippenbouillon, knoflookboter, knoflookmayonaise, olie, paneermeel, peper, peterselie, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: