37 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelavocadoazijnbieslookboterbroodcitroencourgetteeigembergriekse yoghurtijsbergslaknoflookolijfoliepeperrode uisojasaussuikertomaatuiveldslawateryoghurtzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / snack of tussendoortje uit #watetenwevandaag:

Clubsandwich

Ingrediënten:
brood, gerookt dooregen spek, kippenborst, komkommer, mayonaise, peper, sla, tomaat en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / lunch uit Gerookte lekkernijen:

Gerookte garnalensalade

Ingrediënten:
ansjovispasta, cayennepeper, garnaal, komkommer, lente-ui, mayonaise, olijfolie, peper, sla, sojasaus, witte wijn en zout

Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Voorjaarsbrood met garnalen

Ingrediënten:
boter, dille, garnalen, komkommer, mayonaise, peper, sla, tomaat, witbrood en zout

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Mijn garnalencocktail

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, cognac, garnalen, gerookte zalm, ijsbergsla, ketchup, knoflook, komkommer, mayonaise, munt, olijfolie, peper, tijgergarnalen, tomaat, tuinkers en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Cheeseburger met truffelmayonaise

Ingrediënten:
grove limburgse mosterd, komkommer, kropsla, olijfolie, red cheddar, rozenbroodjes, rundertartaar, trostomaten, truffelmayonaise, zoetzure augurk en zout

Soort:
rundvlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Bijgerecht uit Margriet kookboek:

Eieren, russische

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, azijn, boter, doperwten, ei, garnaal, gerookte zalm, groene paprika, kappertjes, komkommer, mayonaise, olie, peper, sardines, slabladen, tomaat, wortel, zout en zure augurken

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Smokey's kip sandwich van de barbecue

Ingrediënten:
bieslook, citroen, gedroogde dille, gedroogde peterselie, peterselie, gemalen zwarte peper, kaiserbroodjes, karnemelk, kippendijen, komkommer, limoen, mayonaise, rode ui, bleekselderij, tomaat, veldsla, zout en zure room

Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:

Smokey's chicken sandwich

Ingrediënten:
bleekselderij, chick mix bbq-kruiden, ciabatta, citroen, gedroogd bieslook, gedroogde dille, gedroogde peterselie, kaiserbroodjes, karnemelk, kippendijen, knoflookgranulaat, komkommer, limoen, mayonaise, rode ui, tomaat, uiengranulaat, veldsla, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
barbecue/grill / gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Lunch / snack of tussendoortje uit Het insectenkookboek:

Chebugschichi

Ingrediënten:
ananas, chilipoeder, ei, groene krulsla, hamburgerbroodjes, ketchup, knoflook, komkommer, mayonaise, meelwormen, mosterd, olie, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, rode paprika, rode ui, rundergehakt, ui, yoghurt, zout en zwarte peper

Soort:
insecten
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

The Slumdog Millionaire

Ingrediënten:
banaan, bloem, broodjes, erwten, garam masala, gemberpoeder, gembersiroop, groene linzen, groentebouillonpoeder, ijsbergsla, kokos, komijnpoeder, komkommer, koriander, kruidenmix, limoen, mayonaise, munt, olie, paneermeel, paprika, pul biber, risotto, rode paprika, rode ui, tandoorikruiden, ui, verse doperwten, wittewijnazijn, yoghurt, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Rauwe groenten - crudités

Ingrediënten:
azijn, dijonmosterd, ei, groenten, komkommer, mayonaise, olijfolie, radijs, rode biet, selderij, tomaat, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...