Recept uit De Thaise keuken:
Auberginesalade met garnalen en eieren
- Ingrediënten:
- aubergine, ei, gedroogde garnaal, knoflook, limoensap, palmsuiker, rode pepers, sjalot, thaise vissaus en verse koriander
- Keuken:
- Thais
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Diner / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Plenty more:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier: