Recept uit De Thaise keuken:
Auberginesalade met garnalen en eieren
- Ingrediënten:
- aubergine, ei, gedroogde garnaal, knoflook, limoensap, palmsuiker, rode pepers, sjalot, thaise vissaus en verse koriander
- Keuken:
- Thais
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, bloem, bruine basterdsuiker, citroensap, gember, ketjap benteng manis, komkommer, kool, olie, olijfolie, palmsuiker, pindakaas, sambal oelek, sjalot, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, water, wortel, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Amuse / diner uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty: