Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Ragù Napoletano (tomaten vleessaus)
- Ingrediënten:
- gekookte ham, tomaat, klapstuk, knoflook, olie, pancetta, peper, peterselie, reuzel, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, bouillon, brood, knoflook, komijn, koriander, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, paprika, peper, rode paprika, specerijen, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Istanbul:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: