Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Baccalà al prezzemolo - Stokvis met peterselie
- Ingrediënten:
- aardappelen, olijfolie, peterselie, stokvis, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, munt, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Noma:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het grote vegetarische kookboek:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen: