Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Brochetas de cordero - Lamsspiesen
- Ingrediënten:
- gemalen komijnzaad, gember, knoflook, lamsbout, olijfolie, peterselie, rode ui, rozemarijn, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, brood, citroen, citroensap, curry, ei, gemberpoeder, kaneel, knoflook, koriander, lamsvlees, olijfolie, peper, rijst, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Oh My Dish:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: