Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, brood, citroen, citroensap, ei, eidooier, kerriepoeder, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, slagroom, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Cajun koken:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek: