Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Ragù Napoletano (tomaten vleessaus)
- Ingrediënten:
- gekookte ham, tomaat, klapstuk, knoflook, olie, pancetta, peper, peterselie, reuzel, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, knoflook, komijn, koriander, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, paprika, rijst, runderbouillon, specerijen, tijm, tomaat in blik, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!: