Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Sjalot gestoofd in boter
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, foelie, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rijst, room, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more: