Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, fruit, gehakt, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, pasta, peper, prei, rijst, sjalot, tijm, ui, vis, vlees, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier: