Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroen, ei, fruit, gedroogde kikkererwten, gember, groene kruiden, groente, kaneel, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, kruiden, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, rundvlees, ui, vis, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen: