266 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloemcitroensapdragondroge witte wijneikervelknoflooklauriermelknootmuskaatolijfolieoud broodparmezaanse kaassaliesjalottijmtomaatuiwitbroodwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Frittata met brood

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Eierragout met lamsham in brood

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bosui, boter, ei, gekookte lamsham, groentebouillon, kerriepoeder, melk, pastrami, pekelvlees, peper, peterselie, rond brood, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met tofu

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, stevige tofu, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met kappertjes

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kappertjes, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met noten

Ingrediënten:
amandel, bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, pecannoten, peterselie, pijnappelpitten, pinda's, rozemarijn, salie, tijm, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met spinazie

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, spinazie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met paddenstoelen

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, paddenstoelen, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met olijven

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, olijven, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met gedroogd fruit

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, gedroogd fruit, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Basisrecept uit BioBudget:

Topbodem Voor Hartige Taart

Ingrediënten:
boter, ei, noten, oud brood, peper en peterselie

Soort:
quiche / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / snack of tussendoortje uit Veg!:

Sandwich kerrie-ei, linzen en bladpeterselie

Ingrediënten:
babyspinazie, bladpeterselie, boter, brood, ei, kerriepoeder, mayonaise, puy-linzen, rozijnen, zeezout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Yoğurtlu kebab - Kebab met yoghurt

Ingrediënten:
boter, brood, groene chilipepers, olijfolie, peterselie, rode peper, schapenvlees, tomaten, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
schapenvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gebakken hartige kruimelbodem

Ingrediënten:
basilicum, boter, brood, broodkruim, bruine suiker, kervel, koriander, marjolein, neutrale olie, oregano, peterselie, rozemarijn, sjalot, taart, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
quiche / vegetarisch
Haal meer recepten op...