Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, koriander, kruiden, olijfolie, peper, specerijen, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Picknick / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: