Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Paling in het groen
- Ingrediënten:
- boter, citroenmelisse, citroensap, dragon, eidooier, kervel, paling, peterselie, pimpernel, salie, sjalot en zuring
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, ei, kervel, knoflook, kruiden, laurier, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, room, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, witte wijnazijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De Urban Cook:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Dressings en marinades:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek: