Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Mengsel voor klaren van soep (Clarif)
- Ingrediënten:
- eiwit, knoflook, laurier, mager rundvlees, peterseliestengels, prei, selderij, tijm, tomatenpuree, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, brood, fond, knoflook, kruiden, laurierblad, mager rundvlees, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, specerijen, spek, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: