Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, boter, buikspek, ei, frituurolie, kastanjechampignons, kruidnagel, laurierblad, majoraan, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, tijm, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: