Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, dragon, ei, groene kruiden, knoflook, koriander, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koude keuken:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het krokettenboek: