Recept uit De kunst van het koken:
Pain de mie - Casinobrood, witbrood voor sandwiches, canapés en croutons
- Ingrediënten:
- bloem, gedroogde gist, melk, gist, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, citroen, ei, eidooier, gedroogde gist, honing, kaneel, karnemelk, krenten, kristalsuiker, olie, patentbloem, poedersuiker, rum, suiker, tarwebloem, volle melk, witte suiker, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit Baru Belanda:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:
Ontbijt uit Brits bakboek:
Ontbijt / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Ons bakboek:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Lima - het kookboek:
Brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen: