Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gratin Dauphinois - Gegratineerde plakjes aardappel met melk, kaas en een vleugje knoflook
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, gruyère, knoflook, melk en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, cheddar, ei, gehakt, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: