Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bloemkoolcappucino met kerrieroom
- Ingrediënten:
- bloemkool, boter, kerriepoeder, kippenbouillon, melk, olie en slagroom
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, bloemige aardappel, bloemkool, boter, bouillon, citroensap, foelie, groentebouillon, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, olie, peper, plantaardige olie, pompoen, rode ui, room, sjalot, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / buffet / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: