34 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloemboterbouilloncitroensapdragonkerriepoederknoflooknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepompoenrijstroomspinazietijmuiwaterwitte peperwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Kastanjevelouté met eendenconfit

Ingrediënten:
boter, droge madera, eendenconfit, eendenvet, gerookte bacon, halfvolle melk, hazelnoot, kippenbouillon, prei, sherryazijn, sjalot, slagroom, tamme kastanje, verse tijm en witte port

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Linzenvroutons en kikkerfricassée met ridderzwammen - croutes de lentilles vertes et fricassé de grenouilles aux mousserons

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, gladde peterselie, kikkers, kippenbouillon, linzen, melk, pimpernel, ridderzwammen, rijstemeel, rookspek, sjalot, slagroom, tarwebloem, tomatenpuree, ui, peper, vleesjus, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Corn chowder

Ingrediënten:
bosui, gerookte spekreepjes, kippenbouillon, kruimige aardappel, maïskorrels, maïzena, peper, slagroom, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie, volle melk en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Allerkerst

Diner / voorgerecht uit Allerkerst:

Pompoencappuccino

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, melk, paprikapoeder, poedersuiker, pompoen, slagroom, ui, witbrood en zonnebloemolie

Soort:
soep/bouillon / feestdagen
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Pompoensoep - soupe potiron

Ingrediënten:
croutons, gemalen kaneel, gemalen koriander, kippenbouillon, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pompoen, slagroom, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude romige champignonsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude spinaziesoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, diepvriesspinazie, eidooier, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, rijst, slagroom, spinazie, ui, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Königsberger Klopse

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, half-om-halfgehakt, kalfsgehakt, kappertjes, kippenbouillon, melk, peterselie, runderbouillon, slagroom, ui en witbrood

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude aardappel-bleekselderijsoep

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, croutons, dragon, gedroogde dragon, kervel, kippenbouillon, peterselie, preiwit, rijst, slagroom, suiker, ui, melk, water, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Vichyssoise

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, kippenbouillon, melk, prei, room en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
bouillon, ei, half-om-halfgehakt, kalfsborst, knolselderij, melk, olie, oud brood, slagroom, ui, verse peterselie, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Met kip en maïs gevulde flensjes

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, eierdooier, eiwit, halfvolle melk, kipfilet, kippenbouillon, kurkuma, magere cottagecheese, maïskorrels, room, saffloerolie, sjalot, tijm, verse bieslook, verse kruizemunt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Waterkerssoep

Ingrediënten:
aardappel, boter, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, room, ui, verse bieslook, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / groente
Haal meer recepten op...