Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Blini met zure room en zalm
- Ingrediënten:
- boekweitmeel, boter, eidooier, eiwit, gerookte zalm, instantgist, melk, suiker, zout en zure room
- Keuken:
- Russisch
- Soort:
- hapjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boekweitmeel, bonen, citroensap, dille, ei, eidooier, eiwit, fruit, gerookte zalm, granen, kaas, kip, noten, peper, slagroom, vis, vlees, water, zout, zuivel, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Recept van Mijn Recepten:
Picknick / lunch / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Lunch uit Hoe te eten:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: