Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
In melk gestoofde varkensfilet uit Bologna
- Ingrediënten:
- boter, plantaardige olie, varkensribstuk, volle melk, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, gekookte ham, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Indorock:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy: