Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, boter, brood, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, kaneel, knoflook, kookvocht van vis, kruiden, laurier, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, suiker, truffel, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Okoko recepten:
Diner / nagerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Lunch / bijgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: