Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappelpuree met ui, sjalot of knoflook
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, kruimige aardappel, melk, sjalot, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, groente, knoflook, kruimige aardappel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Chickslovefood:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem: