46 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembloemkoolbotercitroensapdeegeieidooierkaneelknoflookkookvocht van viskruidennootmuskaatolijfoliepeperroomspecerijensuikertijmtongfilet gepocheerd in witte wijntruffelvleeswaterzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kipfilet met dragon en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, courgette, dragon, kervel, kipfilet, magere room, melk, sjalot, slagroom, tomaten, vermout, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Zeebrasem in knolselderijmelknog invullen

Ingrediënten:
bieslook, bladselderij, citroensap, dragon, droge witte wijn, kapperappeltjes, knolselderij, melk, slagroom, snijbiet, witte ui en zeebrasem

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Blini's met tuinkruiden

Ingrediënten:
bieslook, boekweitmeel, boter, dragon, ei, gedroogde gist, kervel, melk, munt, slagroom, suiker, water en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Groene kruidenkwark

Ingrediënten:
cayennepeper, groene kruiden, kwark, melk, room en selderijzout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gevulde omelet met verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, ei, kervel, melk, munt, olijfolie, oregano, peterselie, room, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Met kip en maïs gevulde flensjes

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, eierdooier, eiwit, halfvolle melk, kipfilet, kippenbouillon, kurkuma, magere cottagecheese, maïskorrels, room, saffloerolie, sjalot, tijm, verse bieslook, verse kruizemunt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Preisoep

Ingrediënten:
croutons, boter, groentebouillonblokjes, prei, kruiden, margarine, melk, nootmuskaat, prei en slagroom

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Hammousse

Ingrediënten:
bloem, bouillon, gekookte ham, gelatine, melk, room, tomaten, tuinkruiden en vetstof

Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentequiche

Ingrediënten:
deeg, broccoli, eieren, gemalen kaas, groene kruiden, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, preiwit, room, tomaten, vetstof en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Meergranen-kruidendumplings

Ingrediënten:
champignon, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, meergranenbrood, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, rozemarijn, tuinkruiden en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Croquets - François Massialot, 1705

Ingrediënten:
broodkruim, eidooier, eiwit, gevogeltemaagjes, kalfsuier, kalfszwezerik, melk, merg, paddenstoelen, paneermeel, reuzel, room, roomkaas, spek, truffel en tuinkruiden

Keuken:
Frans
Haal meer recepten op...