Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Griesmeelcake met rozijnen
- Ingrediënten:
- arachideolie, bruine rum, eieren, griesmeel, honing, melk, sultanarozijnen en water
- Soort:
- zoet / koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, bouillon, cacao, citroen, crème fraîche, ei, eidooier, gedroogde gist, gehakt, gist, knoflook, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, tarwebloem, ui, vanillesuiker, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Asperges:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit United states of cakes:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept van In My Red Kitchen:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag: