46 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloembotercitroensapeihalf-om-halfgehaktknoflooklaurierlaurierbladnootmuskaatolieolijfolieoud broodpaneermeelparmezaanse kaaspeperplantaardige olierundergehaktsjalotuiwitbroodwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

champignons in bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, champignon, citroensap, eierdooier, melk, peper, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Visballetjes - albóndigas de pescado

Ingrediënten:
bloem, brood, ei, heekfilet, knoflook, laurierblad, melk, rijst, saffraandraadjes, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gevulde zeebaars uit de oven

Ingrediënten:
boter, brood, champignon, citroensap, ei, melk, olijfolie, ui, verse peterselie, zeebaars, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Uien gevuld met gehakt

Ingrediënten:
bloem, brood, ei, half-om-halfgehakt, knoflook, melk, olijfolie, runderbouillonblokje, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Kaasballetjes met salade

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, ei, melk, olie, pistolets, pittige kaas en sjalot

Soort:
salade / garnituur / kaas
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerde heekfilets met groene mayonaise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, augurk, broodkruim, citroensap, ei, heekfilet, kappertjes, melk, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gemengde gevulde groenten

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brood, courgette, ei, groene paprika, half-om-halfgehakt, knoflook, melk, rode paprika, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Kroketten van hardgekookte eieren

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, melk, olijfolie, verse peterselie en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / frituur
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde krab - crabe farci

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, brood, broodkruim, calvados, cayennepeper, grof zeezout, knoflook, krab, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, plantaardige olie, sjalot, snijpeterselie, ui, peterselie, verse tijm, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerde gebakken eieren

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, melk, olijfolie, tomatensaus, verse peterselie en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Hamkroketjes - croquetas de jamón

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruimels, ei, kruidnagel, laurierblad, melk, serranoham, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Mosselen met kerrie

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, eierdooier, kerrie, melk, mosselen, sjalot, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

roerei met garnalen

Ingrediënten:
boter, brood, ei, garnalen, gemalen zwarte peper, lente-ui, melk, olie, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Kogeltjes voor visliefhebbers

Ingrediënten:
ansjovisfilet, brood, citroensap, ei, knoflook, melk, mosterd, olie, paneermeel, paprikapoeder, peterselie, suikermaïskorrels uit blik, tabasco, ui, visfilet en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gehaktballen met savooienkool

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, knoflook, melk, pancetta, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rundergehakt, savooiekool, ui, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gehaktballen met tomaten

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rundergehakt, tomaten, ui, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gegratineerde tonijn

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, honing-citroensapdressing, lente-ui, melk, mosselen, sjalot, tonijn uit blik, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...