81 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbladpeterseliebloembloemkoolcheddareiemmentalerkaasknoflookkruidennootmuskaatolijfoliepaneermeelpepertijmuivleeswaterzoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kaaskroketten met peterselie en gegrilde citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroenen, ei, eidooier, emmentaler, gruyère, krulpeterselie, limoenzest, melk, paneermeel, panko, parmezaanse kaas, peper, room en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, brood, broodjes, deeg, gist, ijswater, kaas, karnemelk, knoflook, kruiden, water, meel, platbrood, popcorn, slagroom, tarwebloem, gedroogde gist, vet, volle yoghurt, water, wei, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout, zoutvlokken en zure room

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, brood, broodjes, deeg, gist, ijswater, kaas, karnemelk, knoflook, kruiden, water, meel, platbrood, popcorn, slagroom, tarwebloem, gedroogde gist, vet, volle yoghurt, water, wei, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout, zoutvlokken en zure room

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Broccolipuree met kaas

Ingrediënten:
asiago, boter, broccoli, cheddar, gruyère, melk, nootmuskaat, peterselie, room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bloemkoolpuree met kaas

Ingrediënten:
asiago, bloemkool, boter, cheddar, gruyère, melk, nootmuskaat, peterselie, room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerd ei met venkel

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, ei, gruyère, melk, paprikapoeder, peterselie, venkel, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerd ei

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, dijonmosterd, ei, gruyère, melk, paprikapoeder, peterselie, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Recept uit Heerlijk simpel:

Mac'n'cheese

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, gruyère, milde grove mosterd, peterselie, rigatoni, roomboter, roomkaas, volle melk en witte wijn

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Meergranen broodpudding met winterpompoen

Ingrediënten:
boter, cheddar, ei, emmentaler, farro, gruyère, melk, monterey jack kaas, peterselie, rogge, roggebrood, salie, tarwe, winterpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerd ei met spinazie

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, dijonmosterd, ei, gruyère, melk, paprikapoeder, peterselie, spinazie, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Snijbiet-Ricottataart

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroenrasp, cream cheese, ei, eidooier, gruyère, melk, oregano, ricotta, roomkaas, snijbiet en volkorenbloem

Soort:
quiche / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Prei met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, gruyère, melk, prei, tomatenpuree, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Prei met kerrie

Ingrediënten:
bloem, boter, gruyère, kerrie, melk, prei, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Hartige broodpudding

Ingrediënten:
bieslook, boter, cheddar, ei, emmentaler, gruyère, melk, monterey jack kaas, peterselie, roggebrood, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde uien - cipolle ripiene

Ingrediënten:
boter, boterham, ei, gehakt, gruyère, melk, peper, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Gegratineerde champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, gruyère, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui en zout

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...